عطاری سینا

خود درمانی با داروهای گیاهی

عطاری سینا

خود درمانی با داروهای گیاهی

پروستات

سرطان پروستات زمانی اتفاق می افتد که سلول های بدخیم از غده پروستات به واسطه تغییر در DNA  گسترش پیدا می کنند.

وقتی که DNA جهش کند سلول های معمولی می توانندبه صورت غیر عادی رشد کرده و سرطانی شوند.

عواملی که سبب گسترش پروستات میشوند :افزایش سن -سابقه وجود بیماری در خانواده -گرفتن رژیم سخت لاغری -نژاد آفریقایی یا آمریکایی

علایم بیماری:                                              

۱:کاهش میزان ادرار

۲:ناتوانی در دفع ادرار

۳:تکرر ادرار

۴:سوزش ادرار

۵:وجود خون در ادرار

۶:ناتوانی جنسی

۷:وجود درد در لگن و ستون فقرات و دنده ها

رژیم متعادل غذایی که بر مصرف میوه ها و سبزیجات و غلات تکیه دارد و مصرف چربی در آن کم است خطر ابتلا به این بیماری را کاهش میدهد.

تشخیص بیماری:

آزمایش خون در مورد یافتن آنتی ژن اختصاصی پروستات PSA

معاینه راست روده با انگشت توسط پزشک

درمان پزشکی:

۱:پروستاتکتومی"عمل جراحی در آوردن پروستات"

۲:پرتو افکنی

۳:شیمی درمانی

۴:هورمون درمانی

درمان گیاهی:

برگ زیتون-کاسنی-شاتره-ترنجبین-عناب-سپستان-ریوند چینی-خارخسک-بارهنگ-درمنه-بومادران-کاکنج-خارشتر-گل پنیرک-تخم گشنیز-تخم کرفس-ترشک-

کلیه داروهای فوق را با هم مخلوط کرده روزانه دو نوبت.صبح ناشتا و شب دم کرده و به مدت یک هفته میل کنید.

نوشته شده توسط attarisina@yahoo.com مجتبی در پنجشنبه بیست و چهارم فروردین 1385 ساعت 1:17 بعد از ظهر | لینک ثابت | نظر بدهید

 

زخم معده و اثنی عشر

دستگاه گوارش انسان لوله طویلی است که از یک سو به دهان واز سوی دیگر به مخرج ارتباط دارد.این لوله به تناسب نوع کاری که انجام میدهد به بخش های گوناگون تقسیم میشود

مواد غذایی حین عبور از لوله گوارش از دهان .حلق.مری.معده.روده کوچک.روده بزرگ.و راست روده میگذرد.در دستگاه گوارش غدد متعددی یافت میشوند که در عمل گوارش نقش حیاتی دارند.غدد بزاقی.غدد مخاطی معده و روده.لوز المعده و کبد از مهمترین غدد موجود در این دستگاه میباشند.

به طور کلی دستگاه گوارش دو عمل اساسی یعنی گوارش و جذب غذا را انجام میدهد.گوارش در دهان.معده و روده کوچک و جذب اصلی در روده کوچک انجام میشود.

لایه ای از ماده ای چسبنده به نام موکوس جدار داخلی معده و اثنی عشر را می پوشاند و این قسمت ها را از اسید محافظت میکند.اگر این لایه آسیب ببیند آنگاه بافت حساس زیر آن در معرض اسید قرار میگیرد.آزردگی بافت معده و اثنی عشر توسط اسید موجب ایجاد زخم میشود .

                                                   

عوامل شیوع :   

 شایع ترین باکتری ایجاد کننده زخم هلیکو باکتر پیلوری میباشد.

۱: این باکتری توسط آب و غذا منتشر میشود.همچنین در بزاق دهان نیز دیده شده است و احتمال میرود که بتواند از راههایی مثل بوسیدن هم انتقال یابد .

۲:داروهای ضد التهاب استروئیدی مانند آسپیرین و ایبو بروفن که با اختلال در لایه پوشاننده جدار معده .در جریان خون رسانی به معده و بازسازی سلول های بدن تاثیر میگذارد.

۳:عوامل ژنتیکی

۴:سیگار کشیدن و نوشیدن نوشابه های الکلی

۵:استرس که باعث تشدید زخم ها میشود چون معده در این حالت اسید بیشتری تولید میکند

علایم:

درد ویا سوزش در قسمت بالای شکم یا زیر قفسه سینه در هنگام خالی بودن معده

تهوع و استفراغ

احساس نفخ و دل درد پس از خوردن

کم اشتهایی و از دست دادن وزن

برگشتن غذای بلعیده شده به دهان

استفراغ خونی

مدفوع سیاه

دردهای ناگهانی و شدید در شکم

خونریزی

تشخیص بیماری:

آزمایش خون :۱: اندازه گیری آنتی بادی ۲: گاستروسکوپی ۳:تست باریم ۴:عکسبرداری با اشعه ایکس ۵:آزمایش تنفس

درمان پزشکی :

۱:بریدن عصب واگ که باعث کاهش تولید اسید میگردد

۲:آنترکتومی که قسمت پایین معده برداشته میشود

۳:پیلورو پلاستی که اثنی عشر و روده کوچک گشادتر میشوند تا مواد غذایی آزادتر عبور کنند

۴:گاستروسکوپی که زخم ها به وسیله جراحی سوزانده میشوند

درمان گیاهی :

تخم کرفس- تخم گشنیز-تخم شوید-بادیان-صمغ عربی-زنیان-آویشن-بابونه-شاتره-مخلصه-پودینه-درمنه-سیاه دانه-شیرین بیان-زیره-مازو-نعناع-بومادران-کندر-بلوط-انجبار-

همه را نرم بکوبید و روزانه یک قاشق کوچک در یک لیوان شیر حل کنیدو قبل از غذا میل کنید

خون

طول راهی که همه  روزه خون طی می کندبیش از ۱۲۱۰۰۰ کیلومتر است وبه شصت ملیارد  سلول در بدن روزی می رساند که هفده   برابر جمعیت کره زمین است

گلبولها ی قرمز خون ۱۲۰ روز عمر می کنند ودر مدت عمرشان ۷۵۰۰ بار به قلب رفته ودوباره به نقاط دیگر بدن به گردش می پردازند و پس از نابودی به وسیله استخوانهای ران دوباره تولید می شوند

 عا مل فشار خون دو چیز است:

۱:انقباض شدید وپر نیروی بطن چپ

۲:تنگ بودن مجرای سرخرگهای کوچک ومویرگها

 عوامل طبیعی بدن که مانع افزایش فشار خون می شوند:       

یکی از عواملی که مانع افزایش فشار خون می شود عمل قابلیت ارتجاع داشتن دیواره سرخرگها است

به همان نسبت که به بطن چپ فشار می آورد منبسط شده وکار قلب را آسان می کند اما به نسبت افزایش سن سرخرگها قابلیت ارتجاعی خود را از دست داده ودر نتیجه قلب مجبور می شود که فشار وانقباض نیرومند تری داشته باشد که سبب فشار خون می گردد

PH خون:

ترشی خون در حد متعادل لازم است حداکثر PHخون ۱۴ است وحداکثر ترشی خون ۷ است

آب انگور وتوت فرنگی خون را قلیایی(شور )می کنند -آبهای معدنی قلیایی ترشی خون را پآیین می آورند-وقتی ترشی خون در بدن زیاد  شود ادرار قلیایی شده وفسفر را از بدن دفع کرده وتولید سنگ کلیه ومثانه می کنند وبه عکس اگر درجه قلیایی خون بالا رود  فسفر دفع نشده وایجاد سرطان می کننددر ضمن ترشی زیاد خون بیماریی  نظیر نقرس را سبب می شود 

داروهای گیاهی موثر بر فشار وغلظت خون :

چای قرمز-  عناب -قراقات -زرشک-کاسنی-سماق-لیمو عمانی-گل خطمی-شاتره-سرخ ولیک -سنبل طیب-برگ زیتون-نعنا- که همه ی اینها بصورت دمکرده مصرف میشوند.

میوه های موثر بر فشار وغلظت خون:

لیمو -انار-زرد آلو-توت فرنگی-تمشک-سیب-گیلاس-سیر-آلبالو-گریب فروت-انگور-قارچ-هویج-گوجه فرنگی

خوراکیهایی که ترشی خون را زیاد می کنند:

 مواد آلبو مین دارمثل گوشت وتخم مرغ ودر درجه دوم پنیر وکله  پاچه و تو دلیها ودر درجه سوم فندق-پسته-گندم-جو-لوبیا-باقلا-عدس-ژلاتین-سفیده تخم مرغ-قارچها

فشار خون طبیعی بدن: بین ده و پانزده سانتیمتر جیوه است

اشخاص مبتلا به فشار خون نباید از نمکهای سدیم داراستفاده کنند.خردل و سبزیجاتی مثل کرفس ونخود فرنگی و اسفناج و چغندر زیان آور است.در هنگام خوردن غذا آب و غذاهای سرخ کردنی و پر کلسترول کمتری مصرف نمایید