خون

طول راهی که همه  روزه خون طی می کندبیش از ۱۲۱۰۰۰ کیلومتر است وبه شصت ملیارد  سلول در بدن روزی می رساند که هفده   برابر جمعیت کره زمین است

گلبولها ی قرمز خون ۱۲۰ روز عمر می کنند ودر مدت عمرشان ۷۵۰۰ بار به قلب رفته ودوباره به نقاط دیگر بدن به گردش می پردازند و پس از نابودی به وسیله استخوانهای ران دوباره تولید می شوند

 عا مل فشار خون دو چیز است:

۱:انقباض شدید وپر نیروی بطن چپ

۲:تنگ بودن مجرای سرخرگهای کوچک ومویرگها

 عوامل طبیعی بدن که مانع افزایش فشار خون می شوند:       

یکی از عواملی که مانع افزایش فشار خون می شود عمل قابلیت ارتجاع داشتن دیواره سرخرگها است

به همان نسبت که به بطن چپ فشار می آورد منبسط شده وکار قلب را آسان می کند اما به نسبت افزایش سن سرخرگها قابلیت ارتجاعی خود را از دست داده ودر نتیجه قلب مجبور می شود که فشار وانقباض نیرومند تری داشته باشد که سبب فشار خون می گردد

PH خون:

ترشی خون در حد متعادل لازم است حداکثر PHخون ۱۴ است وحداکثر ترشی خون ۷ است

آب انگور وتوت فرنگی خون را قلیایی(شور )می کنند -آبهای معدنی قلیایی ترشی خون را پآیین می آورند-وقتی ترشی خون در بدن زیاد  شود ادرار قلیایی شده وفسفر را از بدن دفع کرده وتولید سنگ کلیه ومثانه می کنند وبه عکس اگر درجه قلیایی خون بالا رود  فسفر دفع نشده وایجاد سرطان می کننددر ضمن ترشی زیاد خون بیماریی  نظیر نقرس را سبب می شود 

داروهای گیاهی موثر بر فشار وغلظت خون :

چای قرمز-  عناب -قراقات -زرشک-کاسنی-سماق-لیمو عمانی-گل خطمی-شاتره-سرخ ولیک -سنبل طیب-برگ زیتون-نعنا- که همه ی اینها بصورت دمکرده مصرف میشوند.

میوه های موثر بر فشار وغلظت خون:

لیمو -انار-زرد آلو-توت فرنگی-تمشک-سیب-گیلاس-سیر-آلبالو-گریب فروت-انگور-قارچ-هویج-گوجه فرنگی

خوراکیهایی که ترشی خون را زیاد می کنند:

 مواد آلبو مین دارمثل گوشت وتخم مرغ ودر درجه دوم پنیر وکله  پاچه و تو دلیها ودر درجه سوم فندق-پسته-گندم-جو-لوبیا-باقلا-عدس-ژلاتین-سفیده تخم مرغ-قارچها

فشار خون طبیعی بدن: بین ده و پانزده سانتیمتر جیوه است

اشخاص مبتلا به فشار خون نباید از نمکهای سدیم داراستفاده کنند.خردل و سبزیجاتی مثل کرفس ونخود فرنگی و اسفناج و چغندر زیان آور است.در هنگام خوردن غذا آب و غذاهای سرخ کردنی و پر کلسترول کمتری مصرف نمایید